Reacties

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Lize Lize heeft geschreven op 7 december 2021 om 10:26
Germa werkt op een heldere en duidelijke manier naar de antwoorden op je vragen toe. Daarbij kan ze ook goed inschatten wat je nodig hebt op de verschillende momenten in het proces. Ze nodigt uit om op creatieve en speelse manieren te kijken naar situaties, waardoor je tot inspirerende en leerzame gesprekken komt. Germa luistert goed en vraagt graag door, waardoor je stappen verder komt in je bewustwording. Hierdoor schept ze tegelijkertijd vertrouwen in je eigen ontwikkeling en keuzes wat heel waardevol is.
Marit Marit uit Amersfoort heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 11:36
Wat ik fijn vind bij jou, is dat je echt luisterde naar wat ik wilde en voelde tijdens de afspraken. Soms kunnen mensen nog wel eens ideeën of meningen proberen door te voeren, maar dat had ik bij jou nooit. Als ik bijvoorbeeld merkte bij een opdracht dat het voor mij niet werkte dan was dat ook goed en probeerden we iets anders. Ik vond dus eigenlijk jouw houding en werkwijze heel fijn!
Ancsa Ancsa uit Utrecht heeft geschreven op 25 juli 2021 om 11:07
Wat jou uniek maakt als coach, is dat je echt goed luistert naar wat mensen zeggen. Hiermee bedoel ik dat je niet alleen luistert naar wat ik zeg maar het ook echt in je opneemt. Hierdoor zie je dingen vaak op een manier, waar ik zelf nooit op was gekomen. De manieren die je gebruikt om achter bepaalde eigenschappen te komen vind ik heel creatief. Je pusht mensen op een prettige manier om uit hun comfortzone te stappen en meer over henzelf te leren. Ook ben je heel eerlijk over wat minder goede eigenschappen zijn, wat ook heel belangrijk is bij het kiezen van een loopbaan. Alles bij elkaar een hele goede, fijne coach waar je veel van kunt leren.
Brigit Brigit uit Amersfoort heeft geschreven op 24 mei 2021 om 10:39
Germa kijkt naar de kwaliteit van een persoon. Germa stelt de ander op zijn/haar gemak en creëert daarmee openheid. Hierdoor komt zij op een natuurlijke en rustige manier, met respect voor de ander, achter informatie welke van belang is voor het coachen. Door haar ervaring en mensenkennis kan zij vloeiend methodieken toepassen op de persoon die coaching ontvangt. Germa heeft een vriendelijke open houding, is doelgericht en een kritische zelfreflectie.
Anka Anka uit Tiel heeft geschreven op 22 mei 2021 om 10:05
Germa heeft een open, nieuwsgierige houding ten opzichte van de vraag waarmee je bij haar komt. Doorvragen, methodieken toepassen en levenservaring zijn tools die ze ruimhartig toepast. De vrolijke inslag zorgt voor prettige gesprekken én een fijn resultaat.
Miki Miki uit Utrecht heeft geschreven op 22 mei 2021 om 10:01
Je hebt onze dochter inzicht laten krijgen in haar krachten en talenten maar ook haar onzekerheden en angsten onder ogen leren zien op een laagdrempelige, leuke en interactieve wijze. Hierdoor heeft ze een afgewogen keuze kunnen maken en haar plannen vorm kunnen geven voor de komende periode. Dit overzicht over haar situatie was precies wat ze nodig had in een moeilijke periode in haar leven waarin ze vast leek te lopen. Dank voor je super persoonlijke inzet Germa!
Charlotte Charlotte uit Utrecht heeft geschreven op 27 juni 2019 om 18:15
Mooie site geworden! Heel veel succes
Henk Henk uit Eersel heeft geschreven op 27 juni 2019 om 04:49
Mooie site zus! Ziet er goed uit en erg duidelijk. Suc6